Vi kører i

Information

FAQ, Betingelser og information

Vores kvalitet er jeres tryghed

PhoneGO’s fundament består af mange års erfaringer indenfor branchen og dygtige og kompetente medarbejdere, som tilsammen besidder stor viden omkring branchen. Fundamentet består af kvalitet, som er udgangspunktet for de produkter og den service, vi leverer. Vi bestræber os på at være mere end et værksted, der reparere din enhed – derfor opbygger vi troværdighed og tryghed hos vores kunder gennem professionel adfærd og ekstraordinære indsatser for at finde netop din løsning. Reparationsservice er et spørgsmål om tillid til reparatøren, og derfor kommer kunden altid først hos PhoneGO.

Kvalitet og service går hånd i hånd, og derfor er vi ydermere stolte over at kunne levere markedets bedste reservedele til reparationssager. Kvalitet, hvad angår produkterne og det håndarbejde, PhoneGO’s medarbejdere leverer, er i højsædet, og på dette område er PhoneGO kompromisløst. Vores vision er simpel; gennem kvalitet og service vil vi sørge for, at der ikke hersker tvivl om, hvem man ringer til, såfremt ens Apple og andre enheder er ude af funktion.

FAQ:

PhoneGO garanterer, at vores reparatører kommer ud indenfor 24 timer. Som regel kommer vi ud på dagen, hvor du ringer, og en reparation tager typisk 30 minutter.

Hos PhoneGO benytter vi reservedele af den originale kvalitet og OEM – da Apple ikke sælger ud af deres reservedele, kan man ikke decideret bruge originale reservedele, men vi indkøber og bruger reservedele af original kvalitet. Derudover tilbyder vi også Kopi skærm, dette betyder ikke dårligere kvalitet, vi tilbyder stadig livstidsgaranti på begge produkter. 

Vi yder en Livstidsgaranti på vores reservedele.

Hvis reparationen ikke kan foretages på stedet pga. komplikationer, som gør, at processen bliver længerevarende, så udsteder PhoneGO’s udkørende reparatør en lånetelefon på stedet.

Som udgangspunkt tager en skærmreparation 20-30 minutter, men afhængigt af omfanget og skaden på din Apple-enhed, kan det være svært at forudsige. Hvis du er tidspresset, kan du altid ringe til vores kundeservice og forklare symptomerne på din enhed, hvorudfra vi kan give dig en estimeret deadline for reparationen.

Du kan læse om fordelene ved en erhvervsaftale under afsnittet “Erhverv” – her fremgår det, hvilke fordele du opnår.

Når du booker en tid hos vores udkørende reparatører, modtager du en bekræftigelse via mail og sms kort efter. Såfremt vores reparatører er tidspresset eller forsinkede, vil reparatøren ringe direkte til dit telefonnummer og holde dig opdateret. Såfremt der en uoverensstemmelse i tidspunkterne, vil du altid få tilbudt en ombooking af din tidsbestilling, som passer dig.

Hos PhoneGO fører vi en politik ifm. reklamationssager, der lyder, at vi kører gratis ud til dig og udbedrer eventuelle fejl, så du igen får en fuldt funktionel enhed. Servicen er ganske gratis, og vi kommer ud til din lokation indenfor 24 timer, med mindre der ventetid på den pågældende reservedele. 

Vi tilbyder en række servicer, som bl.a. omfatter salg af nye telefoner til erhvervs- og privatkunder. Udover det tilbyder PhoneGO en lang række mersalg i form af tilbehør til alle Apple-enheder mod bestilling.

PhoneGO er åben for bestillinger døgnet rundt, men som regel er vores reparatører på landevejen fra 08.00 20.00 alle dage inkl. lørdag, søndag og helligdage. 

HVORFOR VÆLGE OS?

LIVSTIDSGARANTI

Garantien dækker den udskiftede reservedel!

TIDSBESTILLING

95% Af alle vores reparationer bliver udført indenfor 20 min.

KVALITETS RESERVEDELE

Vi benytter kun høj kvalitet til reparation af din iPhone eller iPad!

GRATIS KØRSEL

Vi kører ud til dig og reparerer - helt uden ekstra omkostninger

KØRERENDE VÆRKSTED
Vi reparerer din enhed i vores mobile værksted

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os på telefon: 70603026 (alle dage 09.00 - 18.00)

Hvorfor vælge PhoneGO?

Vi tilbyder Livstidsgaranti
PhoneGO leverer tryghed og service, som sikrer det købte produkt hos vores kunder. Som potentiel kunde hos et reparationsværksted spekulerer man naturligvis i, hvorvidt reklamationsretten og garantien bibeholdes efter reparationen. Undergår din Apple-enhed en reparation på vores værksted, tilbyder PhoneGO at livstidsgaranti på det udskiftede reservedele – efterfølgende supporterer vi dig yderligere, såfremt der er problemer med din enhed, hvilket vi opfatter som en selvfølge.

100% mobilt værksted
PhoneGO opererer yderligere som et mobilt værksted, hvilket kan være fordelagtigt i en travl hverdag, hvor du ikke har mulighed for at køre til et værksted eller sende din enhed med posten. Hos PhoneGO tilbyder vi gratis udkørsel til din bopæl eller arbejdsplads – du skal derfor kun foretage selve opkaldet, og så klarer vi resten. Vi afdækker et stort område!, og vi rykker ud i en Mercedes Vito eller Fiat Ducato, som er indrettet med fuldt funktionsdygtigt værksted med certificeret værktøj og reservedele til reparation af Apple-enheder.

Hos PhoneGo bestræber vi os på at gøre det lettere for dig, og begrænsningerne skal derfor ikke ligge hos os.

Lånetelefon
For at begrænse din nedetid, udsteder vi en lånetelefon i tilfælde, hvor reparationen tager længere tid end forventet, og vi derfor ikke umiddelbart kan reparere den på stedet. Lånetelefonen gives uden yderligere beregning, men du stilles naturligvis til ansvar for eventuelle skræmmer/skader, som du ved uheld kan komme til at påføre telefonen i perioden, hvor din egen enhed er til reparation.

Betingelser

Dansk købelov foreskriver, at forbrugere, der køber produkter privat eller i erhvervsøjemed, er dækket af reklamationsretten i maksimalt 24 måneder. Såfremt PhoneGo foretager en reparation på dit produkt tilbyder vi livstidsgaranti på det udskiftede dele.

Fejl og defekter, som kan opstå efter reparationer hos PhoneGo, og som reklameres for i op til 90 dage efter reparation, behandles som komplikationer, der ikke umiddelbart er opstået under vores service – medmindre dette er dokumenteret af kunden eller værkstedet. Vi gør herunder opmærksom på, at vi forbeholder os retten til betaling mod udbedring af disse fejl. Såfremt de samlede reparationsomkostninger på komplikationer, som opstår umiddelbart efter vores service, overstiger nyprisen på din enhed, tilbyder PhoneGo en kreditering af alle udgifter for den oprindelige reparation.

Herom gælder altså, at kunden kan vælge at forbeholde sig retten til at få krediteret alle reparationer, hvis vedkommende ikke vil betale for efterfølgende reparationer.

Undtagelser vedrørende garanti og/eller reklamationsret på reparerede produkter.

Livstidsgaranti bortfalder fra PhoneGo’s vedkommende, hvis nye fejl på enheden er opstået i forbindelse med reparation hos en anden reparatør, eller hvis der er monteret uoriginale reservedele – også selvom de uoriginale reservedele er blevet monteret hos PhoneGo. – Enheder, som er købt i udlandet, er ikke omfattet af dansk købelov, og derfor tilbyder PhoneGo ikke livstidsgaranti i denne sammenhæng. – Livstidsgaranti i forbindelse med reparationer på produkter bortfalder fuldstændigt, hvis produktet har været udsat for fysisk belastning og/eller andre udefrakommende skader, som væskeskader eller tab på hårde overflader.

RING TIL OS!