Vi kører i

Tak for din henvendelse

Kære kunde

Vi har modtaget din booking og takker for din interesse i PhoneGo’s services. Vær venligst opmærksom på, at din booking er foreløbig og bliver endelig, når du har modtaget en bekræftelse fra vores kundeservice. Vi bestræber os på at behandle alle henvendelser hurtigt og vil kontakte dig snarest muligt for at bekræfte din bestilling.

Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at tilbyde dig vores professionelle service.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Med venlig hilsen,
PhoneGo Kundeservice

Facebook
Instagram
Google
TikTok
Radio
Familie eller Ven
Andet

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os på telefon 70 60 30 26 (alle dage 09.00 - 18.00)

Betingelser

Dansk købelov foreskriver, at forbrugere, der køber produkter privat eller i erhvervsøjemed, er dækket af reklamationsretten i maksimalt 24 måneder. Såfremt PhoneGo foretager en reparation på dit produkt tilbyder vi livstidsgaranti på det udskiftede dele.

Fejl og defekter, som kan opstå efter reparationer hos PhoneGo, og som reklameres for i op til 90 dage efter reparation, behandles som komplikationer, der ikke umiddelbart er opstået under vores service – medmindre dette er dokumenteret af kunden eller værkstedet. Vi gør herunder opmærksom på, at vi forbeholder os retten til betaling mod udbedring af disse fejl. Såfremt de samlede reparationsomkostninger på komplikationer, som opstår umiddelbart efter vores service, overstiger nyprisen på din enhed, tilbyder PhoneGo en kreditering af alle udgifter for den oprindelige reparation.

Herom gælder altså, at kunden kan vælge at forbeholde sig retten til at få krediteret alle reparationer, hvis vedkommende ikke vil betale for efterfølgende reparationer.

Undtagelser vedrørende garanti og/eller reklamationsret på reparerede produkter.

Livstidsgaranti bortfalder fra PhoneGo’s vedkommende, hvis nye fejl på enheden er opstået i forbindelse med reparation hos en anden reparatør, eller hvis der er monteret uoriginale reservedele – også selvom de uoriginale reservedele er blevet monteret hos PhoneGo. – Enheder, som er købt i udlandet, er ikke omfattet af dansk købelov, og derfor tilbyder PhoneGo ikke livstidsgaranti i denne sammenhæng. – Livstidsgaranti i forbindelse med reparationer på produkter bortfalder fuldstændigt, hvis produktet har været udsat for fysisk belastning og/eller andre udefrakommende skader, som væskeskader eller tab på hårde overflader.

RING TIL OS!