Vi kører i

Erhverv

Vi er Jeres løsning til stabiltsamarbejde!

Vi er Jeres løsning til stabilt samarbejde!

PhoneGO er et veletableret firma med fokus på samarbejde med erhvervsdrivende og firmaer, hvorfor vi tilbyder fordelagtige erhvervsaftaler. Som erhvervsdrivende slipper du for at finde eksterne reparatører, når uheldet er ude. Samtidigt leverer PhoneGo en uovertruffen kundeservice med kvalitet i højsædet.

Vi afdækker derfor kundens specifikke behov som erhvervsdrivende og sikrer en fast, udkørende reparatør med hurtige reparationer med OEM reservedele til fordelagtige priser.

PhoneGo garanterer hermed en udkørende reparatør, som udbeder fejlen på din enhed indenfor 24 timer – hos PhoneGo bestræber vi os generelt på, at reparationen yderligere finder sted samme dag, som kunden bestiller. 

Bliv samarbejdspartner
Opret en samarbejdsaftale med os, og opnå hurtig og nem reparation!
Firma navn*
Virksomheds CVR nr.
Kontaktperson*
Udfyldes kun hvis nødvendigt
Evt. ønsker til samarbejdet

HVORFOR VÆLGE OS?

LIVSTIDSGARANTI

Garantien dækker den udskiftede reservedel!

TIDSBESTILLING

95% Af alle vores reparationer bliver udført indenfor 20 min.

KVALITETS RESERVEDELE

Vi benytter kun høj kvalitet til reparation af din iPhone eller iPad!

GRATIS KØRSEL

Vi kører ud til dig og reparerer - helt uden ekstra omkostninger

KØRERENDE VÆRKSTED
Vi reparerer din enhed i vores mobile værksted

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os på telefon 70603026 (alle dage 09.00 - 18.00)

Vi lever af glade kunder

Firmaets drivkraft bunder i arbejdskraften, som leveres af kompetente og erfarne teknikere, der sikrer et kvalitetsprodukt - en samlet løsning baseret på reparationsprodukter af kvalitet og god kundeservice. 
Som et led i vores service ønsker vi at begrænse din nedetid og de eventuelle gener, der medfølger som konsekvens heraf. Derfor sender vi en udkørende reparatør til din lokation, og herefter tager det typisk 20-30 min. - såfremt reparationen er af større omfang, og at reparatøren bliver nødt til at beholde telefonen, udsteder PhoneGo en lånetelefon på reparationsstedet. 

Reparation, support & vejledning

Phonego´s udgangspunkt er et mobilt værksted, hvor vi tilbyder udkørende reparationer i krisesituationer, hvor en øjeblikkelig løsning er nødvendig for vores erhvervskunder. Udover reparationer supporterer og vejleder PhoneGo´s udkørende tekniker dig vedrørende dine produkter - vi lytter og finder en løsning, og vores viden bygger på mange års erfaring i branchen.

Erhverv
Vil du høre nærmere om dine muligheder? Kontakt os allerede idag!
Firma navn*
Virksomheds CVR nr.
Kontaktperson*
Udfyldes kun hvis nødvendigt
RING TIL OS!